Ficat cu ceapa si mere

de Panacris in Ficat, 1 Mar 2011 | 28605 vizualizari

 

O combinatie interesanta, foarte rapida si usoara!!!

 

INGREDIENTE

  • ficat de vita 500 gr
  • 2 cepe albe sau rosii
  • 2 mere potrivite
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat cu ceapa si mere:

Ficatul se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Se prajeste usor in ulei de masline. Se scoate din tigaie ficatul si se adauga ceapa taiata rondele fine. Dupa ce s/a calit ceapa, se vor adauga feliile de mere, ca sa se inmoiae putin. Se adauga ficatul in acest amestec, se potriveste de sare si piper si se mai lasa cca. 2 minute ca sa se combine aromele. Se poate servi ca atare sau cu garnitura de cartofi natur alaturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu ceapa si mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficatei inabusiti